HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Yönetim Kurul Üyesi İş Adamı Sabahattin Baş’ın ev sahipliğinde İstanbul’un Fatih ilçesinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya; Hakkari Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Demir, Başkan Vekili Mustafa Tansu, Onur Kurulu Başkanı Işık Adnan Seven, Prof. Dr. Şinasi Sevmiş ve üyeler katıldı.

Düzenlenen toplantı ile ilgili olarak Hakkari Dernekler Federasyonu tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, bundan sonraki süreçte Hakkari kültürü, sanatı, turizmi, spor ve diğer alanlarda gelişmelerin sağlanması için adımlar atılacağı ve aynı zamanda özellikle de il dışında okuyan öğrencilere destek noktasında çalışmalar yapılacağı kaydedildi.  

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; “Hakkari Dernekler Federasyonu bütün Hakkari’yi kapsayan, Hakkari merkezden, Şemdinli sınırındaki en ücra köye kadar bütün halkımızı kucaklayıp insanlarımızın yanında olacağız. Hakkari dışında yaşayan hemşerilerimizin bir araya gelerek kuracakları derneklerle federasyonumuzun şubelerini çoğaltacağız. Hedefimiz 81 ilde gerçek Hakkari ruhunu yaşatmaktır. Yakın zamanda Hakkari Vakfı, Hakkari El sanatları geliştirme merkezi, vb gibi önemli adımlar atılacak” denildi.

fed8.jpg

fed7.jpg

fed9.jpg

Editör: Haber Merkezi