HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye Bisiklet Federasyonu 2019 faaliyet takviminde yer alan MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışması’na Hakkari ev sahipliği yapacak.

Uluslararası Bisikletçiler Birliği (UCI) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışması’na Türkiye’den ve farklı ülkelerden sporcular katılacak. Yarışma “büyük bayanlar” ve “büyük erkekler” kategorisinde büyük heyecan ve çekişmeye sahne olacak gençler dağ bisikleti yarışması 22 Eylül tarihinde saat 10:00’da Hakkari Merzan Mahallesi Sanayi Sitesi yakınında start alacak.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, kente ilk defa yapılacak olan Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışması’na ev sahipliği yapmanın gururunu yaşayacaklarını belirtti.

Yapılacak olan yarışmaya tüm sporseverleri beklediklerini belirten Güldal, “İlimizde ilk defa yapılacak olan Uluslararası bir yarışmaya ev sahipliği yapmanın heyecanını, sevincini ve gurur yaşayacağız. Bu sevinci ve heyecanı bütün hemşerilerimizle birlikte paylaşmak ve yaşamak istiyoruz. Şimdiden katılacak olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bütün spor severleri 22 Eylül 2019 saat 10:00’da Merzan Mahallesinde yapılacak olan yarışmaya bekliyoruz.” 

bisiklet-(1).jpg

Editör: Haber Merkezi