HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Hakkari Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla şehrin değişik cadde ve sokakları oturma bankları ile donatılmaya devam ediliyor. İlkbahar mevsimiyle beraber geçtiği hizmet atağını hız kesmeden devam ettiren Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, daha önce gündüz saatlerinde Çevre Yolu Caddesi başta olmak üzere kentin değişik noktalarında bank kurma çalışması yapmış ve kent insanını büyük bir rahata kavuşturmuştu.  Gündüz saatlerinde yaptıkları çalışmalarla yetinmeyen Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hizmet atağını gece saatlerine de taşıyarak hizmette sınır ve zaman tanımadıklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kentin birçok caddesinde yapılan ve halen devam etmekte olan çalışmalarla vatandaşlara kafe ve benzeri yerler dışında altertanif dinlenme yeri sağlanmış olurken,  gece gündüz aralıksız devam eden çalışmalar ise kent insanının beğenisini kazandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sunduğu destek kapsamında gönderilen oturma bankları, iş makineleri ile kent merkezinin değişik cadde ve sokaklarına getirildi. Burada Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler gece gündüz demeden cadde ve sokakları boylu boyunca yan yana kurup, vatandaşlara oturup dinlenebilecekleri banklarla donattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gönderilip, Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kurulan banklar vatandaşlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Dinlenme alanının olmadığı kentte oturacak yer bulamadıklarını ifade eden vatandaşlar, yapılan çalışmalarla bu sorunun ortadan kalktığını ifade ederek, çalışmalardan dolayı Hakkari Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiklerini kaydettiler. 

Editör: Haber Merkezi