HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Belediyenin hizmet binasının girişinde kurulan Beyaz Masa Çözüm Merkezi’nin açılışına Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Süreyya Doğan, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık,  vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla ''Siz anlatın, Biz çözelim'' sloganıyla Beyaz Masa Çözüm Merkezi kurduklarını belirtti.

“Hakkarililer soracak, biz çözeceğiz

Hayata geçirilen merkezin hayırlı olmasını dileyen Vali Akbıyık, "Beyaz Masa Çözüm Merkezi vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için kuruldu. Amacımız Hakkari halkının belediye ve kamu hizmetlerine daha hızlı ulaşmasıdır. Hakkarililer soracak, biz çözeceğiz.” dedi.

Vali Akbıyık; "Bu sayede vatandaşlarımız belediye ve kamu hizmetlerini daha hızlı bir şekilde almış olacaklar. Belediyemize gelen vatandaşlarımızın uğrayacakları ilk adres olan Beyaz Masa, başta yaşlılarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek. AmacımızHakkari halkının belediye ve kamu hizmetlerine daha hızlı ulaşmasıdır. Hakkarililer soracak, biz çözeceğiz. Vatandaş memnuniyetinin esas alındığı bu hizmetimizde, gelen istek ve önerilere acil çözümler bularak vatandaşlarımızın memnuniyetini hedefliyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Beyaz Masa Çözüm Merkezinin İlimize hayırlı olmasını diliyorum. "

“Amacımız daha temiz daha yaşanabilir bir Hakkari oluşturabilmek”

Hakkari Belediyesi olarak ilde birçok hizmetin yapıldığını aktaran Vali Akbıyık, "Şehrin önemli yollarından olan Merzan Mahallesi ve Otluca köyü yollarını asfalt yaptık, otopark alanları oluşturduk, içme suyu şebekelerinin onarımını gerçekleştirdik. Önümüzdeki üç yıl için de Hakkari’nin değişim ve dönüşüm projesini hazırladık. 25'e yakın projemiz var. Mir Kalesinin halka açılmasından millet bahçesine, katı atık ile atık su tesislerine kadar her alanda projelerimiz var. Bütün amacımız daha temiz daha yaşanabilir bir Hakkari oluşturabilmek." şeklinde konuştu.

Vatandaşlar Beyaz Masa Çözüm Merkezi’ne bizzat başvurmanın yanı sıra istek ve şikâyetlerini 0438 211 65 77 nolu hattan veya 0552 438 30 30 numaralı WhatsApp ihbar hattından da iletebilecek.

dsc_6205.jpg

dsc_6207.jpg

dsc_6214.jpg

Editör: Haber Merkezi