HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Belediyesi daha temiz, daha yaşanılabilir bir kent için “Temiz toplum, temiz şehir” sloganıyla kentte temizlik kampanyası başlattı.

Başlatılan temizlik kampanyasıyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Cihan Karaman, amaçlarının kentte temiz bir çevre konusunda farkındalık oluşturmak, temiz ve yaşanır bir Hakkari meydana getirmek olduğunu söyledi.

Temiz bir Hakkari için herkesten duyarlılık beklediklerini belirten Karaman, “Temiz bir Hakkari için Hakkari Belediyesi olarak bir temizlik kampanyası başlattık. Halkımıza sözümüzdü her anlamda Hakkari halkına hizmet edeceğiz. Biz Hakkari Belediyesi olarak temizlik kampanyamızı Yeni Mahalle ve Merzan Mahallesi’nde başlatıyoruz. Bütün halkımıza bundan sonra çevre konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Karaman, belediye meclis üyeleri ve personeller ellerine aldıkları çöp poşetleriyle çarşı merkezinde çöp topladı. 

Temizlik kampanyasının startı verilen Yeni Mahalle ve Merzan Mahallesi’ne doğru yürüyerek çöp toplayan Karaman ve beraberindekilere vatandaşlarda destek verdi.

Temizlik kampanyasının kentin diğer mahalle, cadde ve sokaklarında devam edeceği belirtildi. 

dsc_0377.jpg

dsc_0393.jpg

dsc_0395.jpg

dsc_0397.jpg

dsc_0400.jpg

dsc_0406.jpg

dsc_0395-001.jpg

Editör: Haber Merkezi