HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Müdür Yardımcısı Mustafa Kahraman ve Şube Müdürü Sait Ediş ile birlikte Sosyal Bilimler Lisesi ve Vali M. Lütfullah Bilgin Ortaokulu’nu ziyaret etti.  İlk ziyaretini Sosyal Bilimler Lisesi’ne yapan Müdür Gür’ü, Okul Müdürü Emin Özatak tarafından karşılandı.

Müdür Gür, ziyarette okul ve pansiyon hakkında bilgi alarak okulun fiziki anlamda durumunu gözden geçirdi. Daha sonra öğretmenler ile öğretmenler odasında eğitimde başarının artırılması için tüm öğretmenlerin görüşlerini dinledi. Kaliteli insan-kaliteli eğitimi elde etmemizin esas olduğunu ve bunu elde edebilmek içinde başta ders öğretmenleri olmak üzere, her birimize düşen görev ve sorumlulukların olduğunu, Sosyal Bilimler Lisesini çok önemsediğini ve bu önemin başarılara da yansıyacağını temenni etti. Öğretmenler arası diyalogun başarıyı arttırmada en önemli faktör olduğunu belirtti.  

Okul Müdürü Emin Özatak ise okullarını ziyaret etmelerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’e öğretmen ve idarecileri adına teşekkür etti.

Daha sonra  Müdür Gür, M. Lütfullah Bilgin Ortaokuluna geçti. Burada Okul yöneticileri tarafından karşılan Gür, sınıfları ziyaret ederek, öğrencileri bir süre sohbet etti. Kendilerinden neler beklendiğini öğrencilere soran Gür, öğrencilerin istek ve beklentilerini dinleyerek not aldırdı. Ardından öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim konusunda fikir alışverişinde bulundu.

gur,-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(1).jpg

gur,-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(2).jpg

gur,-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(5).jpg

gur,-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-(6).jpg

Editör: Haber Merkezi