HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi tarafından yürütülen “Merkezim Her Yerde ve Gençlerin İyilik Ağacı” projesi çeşitli faaliyetlerle devam ediyor.

Proje kapsamında Gençlik Merkezi’nin “Damla Gönüllüleri” Şemdinli İlçesi’ne bağlı Boğazköy Köyü’nde bulunan Boğazköy İlk ve Ortaokulu’ndaki öğrenciler ile bir araya geldi. Okulda öğrenciler ile çeşitli etkinlikler düzenleyen Damla Gönüllüleri, köy çocuklarının gönlünü fethetti.

Okulda düzenlenen etkinlik çerçevesinde onlarla beraber oyunlar oynayıp yüz boyama yapan Damla Gönüllüleri, öğrencilere güzel vakit geçirmeleri sağlandı. Öğrencilere keyifli bir gün yaşatan Damla Gönüllüleri, daha sonra beraberlerinde getirdikleri kırtasiye malzemelerini dağıttı.

Köye giden Damla Gönüllüleri içerisinde yer alan Uğur Cindioğlu, Gençlik Merkezi tarafından yürütülen proje kapsamında köy çocukları ile bir araya geldiklerini belirtti. Öğrenciler ile keyifli bir zaman geçirdiklerini anlatan Cindioğlu, “Hakkari Mobil Gençlik adı altında Gençlik Merkezi’ne gelemeyen köylerdeki öğrencileri çeşitli etkinlikleri buluşturuyoruz. Bu kapsamda Boğazköy Köyü’ne geldik. Çocukların yüzlerindeki mutluluk ve heyecan görülmeye değerdi.” dedi.

Köyde görev yapan öğretmenler ise proje kapsamında köye gelen Damla Gönüllüleri’ne memnuniyetlerini ifade ettiler. Köy çocuklarına yönelik yapılan bu etkinliklerin çocuklara büyük mutluluk ve moral kaynağı olduğunu belirten öğretmenler, başta Hakkari Gençlik Merkezi Müdürü Fahri Güldal ve Damla Gönüllüleri’ne teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

genclik-gonulluleri-(1).jpg

genclik-gonulluleri-(2).jpg

genclik-gonulluleri-(3).jpg

genclik-gonulluleri-(4).jpg

genclik-gonulluleri-(5).jpg

genclik-gonulluleri-(8).jpg

genclik-gonulluleri-(9).jpg

genclik-gonulluleri-(10).jpg

genclik-gonulluleri-(11).jpg

Editör: Haber Merkezi