Vefa Destek Ekibi, sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığı günlerde 65 yaş üzeri olan, kronik hastalığı bulunan ve sağlık durumları evden çıkmaya müsait olmayan vatandaşlara yardım amacıyla kuruldu. Ekip, vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla aralıksız olarak özveriyle çalıştı. Bu üstün gayret ve başarılı çalışmaları sebebiyle ekipte yer alan İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Küresel Gazeteciler Konseyi  (KGK) Hakkari Temsilcisi Feyzullah Taş’a Hakkari Valiliği Özel Kalem Müdürü Emniyet Müdür Yardımıcısı Vedat İşleyen tarafında teşekkür belgesi verildi.

Müdür İşleyen,” Covid-19 sürecinde gece gündüz çalışarak çok güzel hizmetler gerçekleştirdi. Bütün kurumlarımızla birlikte Vefa Sosyal Destek çalışmalarında tarihe geçecek başarılı sayfalar yazdık. Bu gösterilen başarı ve fedakarlık dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi.

Sürecin devam ettiğini ama en önemli bölümünün geride bırakıldığını ifade eden Gazeteci Feyzullah Taş,” Bundan sonraki süreci vatandaşlarımızın duyarlılığı ile beraber aşacağımıza inanıyorum. Tarih bizi güzel ansın. Bu belge bunları gelecek nesillere anlatmanız için aslında. Birlikte, beraberce hareket ettiğimiz zaman aşılmayacak iş olmadığını da net bir şekilde görmüş olduk”

2-659.jpg

Editör: Haber Merkezi