HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 90 ülkeden katılımcı ve 60 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan EMITT, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra Türk Hava Yolları'nın kurumsal sponsorluğunda ve KOSGEB'in desteğini alan Türkiye Otelciler Federasyonu ile Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneğinin iş ortaklığında düzenleniyor. 

Son yıllarda kültürel, sanatsal faaliyetleri ile ön plana çıkan Hakkari, artık kış turizmiyle de ön plana çıkmaya hazırlanıyor. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 23'üncüsü gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda (EMITT) bu yıl Hakkari Kış Turizmi ile tanıtılacak. 2017 yılında “En İyi Çıkış yapan stand” 2018 yılında ise “ En İyi Stant Tasarımı” ödülü alan Hakkari bu kez de Kış Turizmi temasıyla EMİTT fuarında çıkış yapmayı hedefliyor.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın destekleri ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından  EMİTT fuarında açılan Hakkari standına bu yıl Hakkari’den Hakkari Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Cilo Sat Gölleri ve Buzulları, Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği, Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği, Hakkari Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Kadın Girişimciler Derneği,Yakupoğlu Kilimcilik, Nehri Şemdinli Balcılık, Hakkari Evi İşletmesi, Ters Lale Travel ve Berçelan Turizm acentası katılım sağlayacak.

Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, TÜYAP’ta 12. salon G514 nolu Hakkari standına herkesi beklediklerini duyurdu. 

emit-fuari-(1).jpg

emit-fuari-(3).jpg

Editör: Haber Merkezi