HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Ziyarette pandemi sürecinde zor bir süreç geçiren esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı şekilde kademeli normalleşme sürecine başlamasıyla esnafın sıkıntılarını aşılacağını söyledi.
Sağlık tedbirleri kapsamında bir takım kısıtlamalar nedeniyle zor duruma düşen esnafa destek amacıyla hemen önlem alındığını belirten Özbek, “Hükümetimizin kira ve doğrudan hibe desteğinin yanında, gıda kolisi ve sosyal hizmetler de devam ediyor. Esnafımızın, hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizin samimiyetinden kuşku duymadığını, gayretini takdir ettiğini görüyoruz. Bu bizim çalışma azmimizi de yükseltiyor. AK Parti, her zaman esnafının gerçek anlamda yanında oldu, olmaya devam edecek.Kademeli normaleşme sürecin başlamasıyla kentte başlayan düğünlerin yapılması için vatandaşlar yer bulma konusundan sıkıntılar yaşıyor.Biz de bu sorunun hal edilmesi için valiliğimizle görüşeceğiz.İnşallah Hakkarili vatandaşlarımızın bu sorununu çözeceğiz.''
Programın sonunda Başkan Özbek ve beraberindekiler daha sonra çay evinde oturarak vatandaş ve mahalle muhtarları ile sohbet etti.
Başkan Özbek’e Ak Parti Başkan Yardımcıları, Mehmet Yoldaş,  Mehmet Derman Çetin ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hakan Kahraman eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi