HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ
 
 Vakfın Hakkari Şubesi tarafından yaklaşık üç ay önce başlatmış oldukları kampanya  kapsamından  Hakkari Durankaya Beldesi Şehit Teğmen Abdulselam Özatak adına açılan okula 2 binin üzerinde bir kitap desteğinde bulundu.

 Vakıf Başkanı Abdurrahman Er Gaziantep şubemizin katkılarıyla bu günde Hakkari Yunus Emre ilköğretim okuluna büyük bir kitap desteğinde bulunduklarını söyledi.

Er,"Hakkari ilimizde Şehitlerimizin ismini taşıyan üç ayrı okulumuza da ayrı ayrı yakın tarihte kütüphaneler için kitap desteğinde bulunacaklarını ilettiler. Hakkari ilimizdeki okullara vermiş oldukları kitap destekleri için Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep şubemize Gaziantep halkına Büyük bir efor sarfeden Şube Başkanımız sayın Mehmet Yeter beye yürekten teşekkür ediyoruz"

Gaziantep şubemizin isteği üzerine Hakkari Yunus Emre İlköğretim okulunda  Şehit Piyade Komando Astsubay Üstçavuş Ömer Kılıçoğlu Adına Gaziantep ilimizden getirmiş olduğumuz kitaplarla  kütüphanemizin açılışını gerçekleştirmiş olduk.

Başkan Er, Hakkari ilimizde şehitlerimizin ismini taşıyan okullarımızın kütüphanelerini yaşatma adına Bir Kitapta Senden olsun kampanyamız hızla devam edecektir" diye konuştu.

 
 
Editör: Haber Merkezi