HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Belediyesi, 2017 Hakkari Dönüşüm Programı kapsamında İçme Suyu, Kanalizasyon, Yağmursuyu, Drenaj Hattı, Dere Islahı, Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt Kaplama, Prestij Cadde Uygulaması, Park ve Çevre Düzenleme projeleri ile Hakkari’ye önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerini kazandırmak şehir genelinde başlattığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

“DERE ISLAH ÇALIŞMALARI İNCELENDİ”

Çalışmaları sık sık periyodik olarak yerinde inceleyen ve denetleyen Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Bulak Mahallesi ve Berçelan Mahallesi üzerinde bulunan derelerin ıslahı için başlatılan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip teknik personellerden bilgi aldı.

“PROFESYONEL BSK ASFALT ÇALIŞMALARI İNCELENDİ”

Dere Islah çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Dağgöl Mahallesi çevreyolu üzerinde başlatılan Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt Kaplama çalışmalarını inceledi. Buradaki çevre esnafı ve Mahalle sakinleri incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Epcim’e hizmetlerden ötürü teşekkürlerini sunup bir süre sohbet etti.

“İÇME SUYU SONDAJ ÇALIŞMALARI İNCELENDİ”

Asfalt çalışmalarının ardından incelemelerini sürdüren Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, mevcut içme suyu kaynaklarına yenilerini kazandırmak üzere başlatılan sondaj çalışmalarının Karşıyaka Mahallesi Katramas Semtindeki sondaj kuyusu çalışmalarını inceledi.

1-011.jpg

2-010.jpg

3-009.jpg

5-004.jpg

Editör: Haber Merkezi