HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

 Hakkari Belediyesi şehrin altyapı ve üstyapı hizmetlerine yönelik hazırladığı “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında başlatmış olduğu çalışmalar şehir genelinde devam ederken, Belediye Başkanı Vekili Cüneyt Epcim, çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunmak üzere mahalle muhtarları ile toplantı düzenledi.

Belediye Başkanı Vekili Cüneyt Epcim, makam toplantı odasında düzenlediği toplantıya şehrin 15 mahalle muhtarının tamamı katıldı. Şehirde şimdiye kadar hiç yapılmamış önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerini hayat geçirmek için yürütülen çalışmalara yönelik muhtarlara bilgiler veren Başkan Epcim, Hakkari’nin ihtiyaç duyduğu hizmetleri önemine göre hazırladıkları “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında sıraya aldıklarını ve bu yönlü çalışmaların başlatılıp sürdürüldüğünü belirtti.

Toplantıda muhtarları tek tek dinleyen Başkan Epcim, muhtarlardan mahallerin öncelikli ve önemli taleplerini not alarak, Hakkari Belediyesinin hizmet programı kapsamında talepleri değerlendireceklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi