HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ- 
Başdanışman İnanç, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek ile Hakkari Valisi Cüneyit Toprak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Başdanışman İnanç  ve beraberindekiler  daha sonra 05.08 2017 günü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan özel harekat polisi Erhan Konuk ve yaralanan özel harekat polisi Zekeriya Demir için taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundular.

Hakkari İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu’nu makamında ziyaret eden İnanç, her zaman kahraman polisimizin yanındayız dedi.

İnanç,”Bizlerin huzuru, güvenliği için çalışıyorsunuz. Ne yazık ki hain terör ilk planda sizleri hedef alıyor. Saldırıda şehit olan polisimize Allahtan rahmet,  ailesine, yakınlarına polis camiasına sabırlar başsağlığı ve yaralı olan polisimize de acil şifalar diliyorum diyerek taziye defterini imzaladı”

Ziyaret sonrasında memnuniyetlerini dile getiren Hakkari İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu Başdanışman Adnan İnanç’a plaket takdim etti.

Başdanışman İnanç, taziye ve geçmiş olsun ziyaretinin ardından Hakkari’den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi