HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ (ÖZEL)

Hakkari’de, Hakkari Özel Sümbül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören işitme engelli 23 yaşındaki Rahşan Kaya ile 24 yaşındaki Arafat Ertunç okulda tanışarak birbirlerine aşık oldu. Ailelerin de onayını alan işitme engelli çift evlenmeye karar verdi. Rahşan ve Arafat çiftti sazlı sözlü görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

Rahşan Kaya Hakkari’deki baba evinde, Arafat Ertunç ise Geçitli Köyün’deki evinde dost ve akrabalarının katılımı ile 3 gün süren görkemli bir düğün töreni yapıldı. Gelin Hakkari’de olunca damat tarafı merkeze bağlı Geçitli Köyü’nden kente gelerek gelinin kınasına katıldı. Burada yapılan kınanın ardından gelin büyük bir araç konvoyu ile Geçitli Köyü’ne götürüldü. Birbirlerine kavuşan Rahşan ve Arafat çiftti, köyde yapılan görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

4-012.jpg
 
Mutluluklarına ortak olan Hakkari Özel Sümbül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aziz Hatipoğlu ve öğretmenleri öğrencilerini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Çifttin düğün törenlerine katılan öğretmenler, öğrencilerine altın takarak bu mutlu günlerini kutladı. 

Mutluluklarına ortak olan okul Müdürü Aziz Hatipoğlu, aşkın engel tanımadığını dile getirdi. Öğrencilerinin bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıklarını belirten Hatipoğlu, çiftte ömür boyu mutluluklar diledi. 

2-017.jpg

1-017.jpg

5-006.jpg

6-005.jpg

Editör: Haber Merkezi