HABER: HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Belediyesi, "2017 Hakkari Dönüşüm Programı" kapsamında kent merkezinde başlattığı altyapı ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Toz, çamur ve çukurlar nedeniyle sürücüleri zorlayan yollar, asfaltlanarak gerekli standartlara kavuşturuldu. 

Tahrip olan birçok yolu ilk kez bitümlü sıcak karışımı (BSK) asfalt kaplayan Hakkari Belediyesi, Hakkari-Van Karayolu’nda çift katlı asfalt çalışmasının yapıldığı noktalarda güvenli yolculuk için en önemli yol gösterici olan çizgi ve şeritleme çalışmaları başlattı. 

Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, vatandaşların en çok yol konusunda talepte bulunduklarını söyledi. 

Hakkari'de yolların toz, çamur ve çukurdan geçilmediğini vurgulayan Epcim, şöyle konuştu: "Şehrin temel sorunlarından biri olan yolları ilk defa profesyonel bitümlü sıcak karışımı asfalt ile tanıştırdık. Şehrin giriş ve çıkışı olarak kullanılan çevre yolunun da asfalt çalışmalarını tamamladık. Ayrıca yolların daha sağlam ve kaliteli olması için iki kat asfalt uygulaması yaptık. Buradaki çalışmaların tamamlanmasıyla yol çizgi çalışmalarını başlattık. Yollarımız bu çalışmalarla yeni görünümüne kavuştu. Kentte asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor."

Yapılan çalışmalarla Hakkari'nin çehresinin değiştiğini aktaran vatandaşlar da Belediye Başkan Vekili Epcim'e teşekkür etti.

Sürücüler ise yapılan asfalt için yetkililere teşekkür ederek, Hakkari’nin ilk kez böyle modern yollara kavuştuğunu belirttiler. 

haber-3.jpg

haber-4-001.jpg

haber2-002.jpg

hakkari-yol.jpg

Editör: Haber Merkezi