HABER: HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

 Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, şehitlere Allah´tan rahmet, gazilerin önünde şükranla eğildiklerini belirterek şöyle konuştu;
 
"Siz gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz. Bizler ve halkımız sizlere minnettarız. Ülkemizin, yurdumuzun savunması için hepiniz cansiperane görev ifa ettiniz. Kore gazimiz var, Kıbrıs gazilerimiz var. Hepiniz, bağımsızlığımızın timsali ay yıldızlı bayrağımızın özgürce dalgalanması için canınızı hiçe sayarak mücadeleyi yürüttünüz. Aramızda Subay, Astsubay arkadaşlarımız var. Onlar da her an şehit olma ihtimaliyle cesurca görevlerini icra ediyorlar. Hepimiz özgür, bağımsız, güçlü, huzurlu bir Türkiye için hizmet etmekteyiz. Sizler bu hizmeti en güzel şekilde icra ettiniz. Gazilik unvanı kazandınız. Sizlere minnet borçluyuz." dedi.
 
Aksaray Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mustafa Dağ Vali Cüneyit Orhan Toprak’a plaket takdim etti.
 
Dağ Vali Cüneyit Orhan Toprak teşekkürlerini dile getirerek ziyaretlerde bulunan değerli gazilerimize hediyeler verdi.
 
Ziyaretlere Aksaray Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, Kore gazisi Mehmet Acar, Gazi Emekli Komando Çavuş Cemal Zenci, Gazi Emekli Komando Çavuş Hasan Gökçe, Gazi Emekli Jandarma Çavuş Sadi Şişman ile Gazi Emekli Jandarma Çavuş Hacı Sarı katıldı.

Editör: Haber Merkezi