Vali İdris Akbkyık, Burada Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral etin Tokel, İlçe Kaymakamı İdris Arslan ve komutanlar tarafından karşılandı.

Vali İdris Akbkyık, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş ve beraberinde protokol üyeleri ile birlikte İlimiz Derecik ilçesini ziyaret ederek,  devam eden Pençe operasyonu ilgili komutanlardan bilgi aldı.

Daha sonra İlçe kaymakamlığını da ziyaret eden Vali Akbıyık ve beraberindeki protokol üyeleri ilçe Kaymakamı İdris Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

 Ardından İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Akbıyık, Jandarmaların 180. Kuruluş Yıldönümünü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

İlçe Kaymakamlığı bahçesinde vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Akbıyık, bir süre vatandaşlar ve çocuklarla sohbet ederek ilçe merkezinden ayrıldı.

Ziyarette Vali İdris Akbkyık’a, Van Asayiş Jandarma Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu eşlik etti.

5-033.jpg

Editör: Haber Merkezi