HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AK Parti Hakkari 6'ıncı Olağan İl Kongresi’nde 244 delege oyunu alarak İl Başkanlığını kazanan Metin Tekin, mazbatasını aldıktan sonra Ankara’ya bir dizi temaslarda bulunmak için gitti. 

Ankara’daki temaslarını bitiren Başkan Tekin kentte dönüş için yola çıktı.  Partililer Başkan Tekin’i karşılamak için  kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Hakkari-Van karayolu Çiftlik mevkiinde Türk Bayrakları ve Ak Parti bayrakları ile bekledi. Konvoyun bulunduğu noktaya ulaşan Başkan Tekin, kendisini bekleyen partililerle tokalaşarak büyük bir araç konvoyu ile kentte doğru yola devam etti. 

Kentte ulaşan Başkan Tekin, partisinin il binasına geçti. 

Burada açıklama yapan Tekin, kendisini karşılamaya gelen partililere teşekkür etti. Tekin açıklamasına şöyle devam etti; “Sizlere zahmet verdik. Sizlere minnettarım. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.  Bugün, ülkemiz için, ilimiz için Cunhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenme günüdür. Bu şuur ile birliğimiz, bütünlüğümüz daim olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim.”

Açıklamanın ardından Tekin, il binasına gelen partililerin tebriklerini kabul etti. 

dsc_0494.jpg

dsc_0499.jpg

dsc_0503.jpg

dsc_0519.jpg

photoshop.jpg

Editör: Haber Merkezi