HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Ak Parti Hakkâri il Başkanı Emrullah Gür Başkan yardımcıları Merkez ilçe Başkanı Cemal Adıyaman, Gençlik Kolları Başkanı  Cumhur Demir Hakkâri il genel meclis üyeleri Nedim Yaşar, Nazmi Adıyaman, Hakkâri Belediye Meclis üyeleri Lezgin Saraçoğlu,

Şaban Arslan Kanaat Önderlerimiz Timur Yoldaş Geçitli Muhtarı Hamdullah Kaya Ağaçdibi  Korucubaşı Eski dönem muhtarı Ahmet Adıyaman, Merkez Korucubaşı Ethem Zirek Hakkâri Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği ve Hakkâri Güvenlik korucuları Derneğine Ziyarette bulundular.

Dernek merkezinde Dernek ve Vakıf Başkanları Abdurrahman Er ve Emrullah Kaya ve yönetim kurulları hazır bulundular. Ak Parti il Başkanı Emrullah Gür Her iki derneğimize ve vakfımıza hayırlı olsun da bulundular.

Başkan Gür konuşmasında Şehit ve Gazi derneğimizin çok aktif olduklarını Parti olarak her zaman şehit ve Gazi yakınlarımızın yanında olacaklarını belirttiler.

Hakkâri Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği ve Vakfı Başkanı Abdurrahman Er Ak Parti Hakkâri il Başkanı Emrullah Gür ve heyetine Derneklerine yapmış oldukları ziyaretleri için yürekten teşekkür ettiler.

Daha sonra yapılan konuşmalardan sonra Heyet Dernek merkezinden ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi