Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi salonunda  düzenlenen turnuvada küçükler- yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılan okullara arası satranç turnuvası oldukça çekişmeli geçti.

İl merkezi ve ilçelerden 55 okul 210 sporcu öğrencinin mücadele ettiği yarışma sonunda küçükler kategorisinde Kızlarda Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu Küçükler Karma da Yüksekova Erdoğan Gürbüz Ortaokulu yıldızlar kategorisinde Kızlarda Cumhuriyet Ortaokulu yıldızlar karmada 23 Nisan Ortaokulu, gençler kategorisinde ise Kızlarda İbni Sina Lisesi gençler karmada Hakkari Fen Lisesi birinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Reşit Güldal, yarışmanın oldukça güzel geçtiğini ifade ederek, yarışmaya katılım sağlayan ve emek veren bütün beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür etti.

Güldal, burada özellikle küçükler kategorisinde derece elde edilmesi kendilerini mutlu ettiğini ve bu başarının önemli olduğunu, yarışmada dereceye giren sporcular 30 Mart ile 02 Nisan 2017 tarihlerinde Grup Bölge yarışmalarında Hakkari'yi temsil edeceğini söyledi. 

Editör: Haber Merkezi